66. Reconcilia't amb les dificultats del teu infant

Presentació

Reconcilia't amb les dificultats del teu infant és una conferència-taller adreçada a mares i pares adoptius o d'infants i joves amb dificultats d'aprenentatge, comportament o desenvolupament, o bé amb altes capacitats, i que afronten, per tant, un grau extra de complexitat en la criança i educació dels seu infants i en les emocions que els generen.

A través d'un recorregut personal, en aquesta xerrada-taller les participants descobriran sis claus que les ajudarà a prendre consciència i responsabilitat per fer els canvis necessaris per viure amb més serenor i alegria la teva maternitat, tot i les dificultats.

Guió

1. Inici del viatge

  • Una història per prendre perspectiva

2. Coneixes i cobreixes les teves necessitats?

  • Fer-nos conscients de les nostres necessitats i desenvolupar estratègies per satisfer-les alleugereix tant adults com infants.

3. La realitat, únic punt de partida útil

  • Comparar la nostra realitat amb la que imaginem que podria haver estat no ens permet viure-la amb alegria.

4. Re-aprèn la responsabilitat

  • La culpa impedeix actuar amb llibertat. Fer la nostra culpa la mare de la nostra responsabilitat ens apodera i augmenta l'autoestima

5. Estima'l respectant-lo

  • Només si deixem de fer nostres les dificultats dels fills podem atorgar-los el protagonisme de la seva vida, i donar-los espai perquè siguin ells.

6. Gaudeix de la teva Joia Interior!

  • Amb estats d'ànim variables, la nostra percepció de la vida pot pujar i baixar com una muntanya russa. Però sota les emocions hi ha una serenos sempre disponible. En farem un tastet.

7. Fes del temps el teu aliat

  • Fer canvis en els nostres hàbits no és fàcil; requereix temps i perseverança. Roma no es va fer en un dia. Però es va anar fent cada dia. Guanyar perspectiva i saber com perseverar en ajudarà molt.

Imparteix

Anna Rosa Martínez Prat (hola@demareamarecoaching.com)

Coach ATCP i mare adoptiva de dos infants amb dificultats

671 511 711

www.demareamarecoaching.com | Twitter: @mare_coaching

Facebook: @demareamarecoaching