Informació general

SERVEIS

La CCAPAC ofereix el servei de conferències sobre temes educatius adreçat a pares i mares per realitzar a la vostra AMPA o escola

En el present catàleg trobareu una sèrie de temes a tractar i de conferenciants.

Si teniu interès en d'altres temes, feu-nos-ho saber. Localitzem ponents sobre els temes que us interessin.

PREUS

Per al curs 2021-22, el preu de les conferències està estipulat de la següent manera:

275 euros per a les AMPAs federades, més el desplaçament del ponent

350 euros per a les AMPAs no federades, més el desplaçament del ponent

Pel que fa als preus del desplaçament del ponent: està estipulat a 0,29 €/km. En l'apartat III del catàleg (els nostres conferenciants) en podreu conèixer el lloc de procedència per tal d'efectuar un càlcul aproximat del desplaçament.

A causa de la situació sanitària derivada de la COVID19, totes les conferències d'aquest catàleg, a excepció de A què podem jugar s'ofereixen, també, través de plataformes virtuals. Cada formador concretarà l'entorn amb l'AMPA en el moment de la contractació. El preu de la conferència, en el cas que s'imparteixi, doncs, telemàticament, serà de 220 € per a les AMPAs federades i de 280 € per a les no federades

SOL·LICITUDS

Per contractar una conferència per a la vostra AMPA, cal sol·licitar-ho directament al conferenciant. Trobareu les seves dades de contacte a la fitxa de cada conferència.

VALORACIÓ 

Per tal de conèixer el grau de satisfacció de les conferències que gestionem des de la CCAPAC i ajudar-nos a la millora contínua del servei que oferim a les AMPAs i als centres, sou pregats de donar resposta a un breu qüestionari que podeu trobar a la web https://www.conferenciesccapac.org/a l'apartat Ajuda'ns a millorar.

CONSULTEU-LO ONLINE

www.conferenciasccapac.org