PRESENTACIÓ

Valors de la societat o valors de la família? Que tingui criteri propi o que obeeixin? Que tinguin els seus diners? Activitats extraescolars o passar el temps a casa? Prohibir o acceptar l’estètica i les modes? Evitar les frustracions? Imposar un tipus d’alimentació a casa? Accés a a internet? Controlar els mòbils? Controlar els amics que tenen o confiar? Llibertat o normes imposades? Premiar?

Una de les línies de treball de la CCAPAC és la formació dels pares i mares, acompanyar-vos en el creixement dels vostres fills. 

Ens fem preguntes davant la realitat, com ara: Estudiar i fer els deures o ajudar a les tasques de casa?; Acompanyar-los en els disgustos o evitar les frustracions?; Activitats extraescolars o passar el temps a casa?; Premiar o castigar?; Que tinguin els seus diners o no cal perquè ja els paguem el que necessiten?; La bufetada educativa, educa?; Els avis i àvies a primera línia de foc? o Quines situacions de ciberassetjament es poden produir? 

Nova edició del catàleg de conferències per tal de donar resposta a aquests temes i a molts d'altres amb 73 propostes de 21 conferenciants avalats per la seva experiència i professionalitat. 

Hi trobarem:

  • Una classificació de les conferències en quatre grans temes:
  • creixement dels fills
  • actituds educadores dels pares i mares
  • pares i escola
  • el món d'avui, l'entorn on creixen els nostres fills

desenvolupats, alhora, en centres d'interès.

  • Les etiquetes o tags, unes paraules descriptives que ajuden a classificar el contingut de la conferència, facilitarà trobar la conferència que s'ajusti al tema, assumpte, qüestió... que desitgeu abordar amb els vostres pares.
  • Els enllaços o hipervincles us facilitaran la consulta del catàleg online.

Trobareu, també, una sèrie de conferències adreçades als alumnes que l'AMPA pot proposar a l'escola, si ho creieu oportú.

Recordar-vos també que aquest catàleg resta sempre actualitzat a la web: https://www.conferenciesccapac.org/

Finalment, demanar-vos que feu una valoració de la conferència que hàgiu rebut (una sola valoració per AMPA) a través d'un breu qüestionari online que ens ha de permetre de millorar i introduir elements de renovació en aquest servei.